chancenyelviskola.hu

Nyelvoktatás

Mi felismertük az e-learning-ben rejlő lehetőséget! Egyszerű, maximálisan rugalmas és hatékony tanulási forma!

Honlapunk

www.chancenyelviskola.hu

Különféle online tanulási lehetőségeket, tananyagokat és tanulást segítő kiadványokat találsz itt...

Nyelvek és szintek

Angol és Német nyelvet oktatunk kezdőtől felsőfokig, a szakmai nyelveket is beleértve. Felkészülhetsz nyelvvizsgákra, külföldi munkára, vagy irodai munkára, álláspályázatra...

Tanulj ingyenesen!

Iratkozz fel honlapunkon, és hetente kapsz egy-egy nyelvórányi feldolgozandó anyagot, teljesen díjmentesen, plusz egy hasznos kiadványt is kapsz hozzá, amiből megtudhatod a sikeres nyelvtanulás trükkjeit! A tudásod felfrissítésére, szintentartására kiváló módszer. Emellett a Facebookon a szintén ingyenes Napi Nyelvi Percek keretében pedig lazán fejlesztheted szókincsedet az Online Nyelvtanulás oldalán!

Haladj önállóan tananyagainkkal!

Feladattárunkban önállóan tanulhatsz, Online Tréningjeinket pedig minden szinten folyamatosan indítjuk, melyeknek keretében irányítottan, de egyedül, kötöttségektől mentesen tudsz tanulni egy pontos heti terv alapján.

Egyéni oktatás

Mi a csoportokkal szemben mindenképp az egyéni oktatást preferáljuk, mert a leghatékonyabb oktatási forma! Nálunk az óra rólad és a kommunikációról szól, nem pedig feladat-kitöltésről. Online, vagy személyesen több városban állnak tanáraink rendelkezésre. Tanítványaink a világ minden tájáról vannak, az USA-tól, Németországon, Anglián át egészen Indiáig.