Honlapkészítés„A honlap segít neked abban, hogy kis vállalkozásod nagynak tűnjön.”Natalie Sequera

Honlapkészítés, arculattervezés

Milyen egy jó honlap? Profi, egységes arculattal rendelkezik, szép és olvasóbarát a design és eléri, hogy a keresőkben könnyen megtalálható legyen – mindenek előtt vevőt szerez a cégének!

Ilyen oldalak létrehozásában rendelkezünk tapasztalattal, informatikusunk a mi 3 portálunk folyamatos fejlesztése mellett segíthet Önnek is, hogy hatékonyabb, igazi vevőszerző, vagy hatásos bemutatkozó oldala legyen.

Legyen az statikus, vagy dinamikus oldal, karbantartással, vagy anélkül, áraink a földön mozognak, egyedi árajánlatot adunk minden érdeklődőnek, hogy az ár-érték arány verhetetlen maradjon minden esetben...

Forduljon hozzánk bizalommal itt! Rövid határidővel dolgozunk, és csak annyi munkát vállalunk, amennyit munkatársunk állandó megbízásai mellett a minőség és a határidők pontos megtartásával vállalni tud!

Az arculattervezési és grafikai árakról itt talál tájékoztató adatokat

Kereső-optimalizálás

Miért fontos ez a terület? Mert el tudjuk érni, hogy a keresők az Ön honlapját az első találati oldalon jelenítsék meg a kívánt kifejezésre keresve...

Az alapokat mi minden honlapunknál beállítjuk, ez nálunk nem kérdés… De ahhoz, hogy belátható időn belül a fenti eredményeket produkálja az oldala egy folyamatosan együttműködésre van szükség. Ez a honlap jelenlegi állapotának pontos felmérésével kezdődik, és támogatjuk a kívánt pozíció eléréséig és fenntartásáig.

Social Media

Töretlenül emelkedik a közösségi oldalak népszerűsége, s ez a vállalkozásoknak egy nagy lehetőséget rejt magában. Egy egyedi facebook oldal remek marketing eszköz lehet az Ön kezében is. A rajongói oldal egyénié alakításával pedig felhívhatja magára akár tömegek figyelmét is!

Online marketing

Ha szeretné honlapját valóban vevőszerző honlappá alakítani, és teljes online marketing rendszert kialakítani, akkor tudunk segíteni nem csak a honlap megfelelő kialakításában, hanem a célcsoport felmérésétől, piackutatástól a megfelelő szövegek és automata rendszerek kialakításáig minden területen. Mindezt a magunk eddigi tapasztalataira alapozva, a legminimálisabb költségvonzattal tesszük, többféle egyénire szabásával, összekapcsolásával. Mindehhez nem pénz, hanem ötlet, információk és marketinges ismeretek szükségesek. Az utóbbi három területen tudunk Önnek segíteni azzal, hogy átadjuk eddig megszerzett tapasztalatunkat.

(Online nyelviskolánkban fél év alatt elértük, hogy több mint 1500 fős érdeklődői bázisunk jöjjön létre, akik közül több mint 200-an aktívan tanulnak nyelvet velünk minden periódusban – mindezt a lehető legkevesebb költség-vonzattal, több mint 1000 %-os megtérüléssel számolunk ma.)

Domain, tárhely ügyintézés

Segítünk a megfelelő domain-név kiválasztásától az ügyintézésig. Partnerünknél (vagy hosszú távú együttműködés esetében saját tárhelyünkön) helyezzük el oldalát, melynek a költsége a mai piaci viszonyok között is az egyik legjobb.